Qkids Πατίνι Amis Led Fire

Qkids Πατίνι Amis Led Fire

Θέλετε το παιδί σας να λατρεύει τα σπορ και τις υπαίθριες δραστηριότητες από μικρή ηλικία; Σας παρουσιάζουμε ένα πολυλειτουργικό όχημα που θα σας εξυπηρετήσει για τα επόμενα χρόνια. Αναπτύσσει τέλεια την αίσθηση της ισορροπίας, ενισχύει τους μυς και διδάσκει συντονισμό των κινήσεων.

5900495862211
Διαθεσιμότητα από 10 έως 30 ημέρες
40,00 €

 

Χαρακτηριστικά:

  • Υλικά: Τιμόνι αλουμινίου, πλαστική πλατφόρμα, τροχοί πολυουρεθάνης με φώτα LED
  • Βάρος προϊόντος: 1,75 kg
  • Τροχοί: μπροστινή διάμετρος. 12 cm, πλάτος 2 cm. οπίσθια διάμετρος. 7,5 cm, πλάτος 2 cm
  • Μέγιστο βάρος παιδιού: 50 κιλά
  • Ύψος παιδιού: 90 - 155 cm Ηλικία παιδιού: 3+

 

Δεν υπάρχει πλήξη με το σκούτερ ισορροπίας QKIDS AMIS!

Σχεδιασμένο με γνώμονα τα παιδιά και προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια. Η μετάβαση σε αυτό είναι ομαλή και ασφαλής και η εκμάθηση οδήγησης είναι εύκολη και διασκεδαστική. Το τρίτροχο σκούτερ AMIS είναι απόλυτα ισορροπημένο, σταθερό και σίγουρα θα γίνει ο σύντροφος του παιδιού σας. Οι φωτιζόμενοι τροχοί LED και η ενδιαφέρουσα σχεδίαση θα ικανοποιήσουν κάθε μικρό χρήστη.

 

Παιχνίδι ανάπτυξης 

✔️ Ένα τρίτροχο σκούτερ ισορροπίας θα προσφέρει μεγάλη διασκέδαση για ένα παιδί από 3 ετών. Ωστόσο, η διασκέδαση δεν είναι αρκετή!

Η κατεύθυνση της κίνησης και της περιστροφής γίνεται με εξισορρόπηση του σώματος. Χάρη σε αυτό, το παιδί σας μαθαίνει να συντονίζει και εκπαιδεύεται για να διατηρήσει την ισορροπία του. Είναι λοιπόν ένα εξαιρετικό εργαλείο για παιχνίδια ανάπτυξης.

Συμμορφώνεται με το πρότυπο EN 14619

 

 

 

 

 

Σταθεροί τροχοί 

✔️ 2 μπροστινοί τροχοί και ένας πίσω τροχός εγγυώνται ασφάλεια και σταθερότητα κατά τη χρήση. Κατασκευασμένο από φυσικό καουτσούκ επηρεάζει την ποιότητα της διαδρομής, απορροφώντας τους κραδασμούς και εξασφαλίζοντας καλύτερη πρόσφυση στο έδαφος.

Το φρένο στον πίσω τροχό αυξάνει το επίπεδο ασφαλούς οδήγησης.

✔️ Τα ενσωματωμένα ρουλεμάν ABEC7 μειώνουν την τριβή που προκαλείται από τους τροχούς, χάρη στα οποία οι τροχοί δεν μπλοκάρουν, επιτρέποντας έτσι μια γρήγορη και ομαλή οδήγηση.

 

Η ασφάλεια είναι το παν!

✔️ Τα φώτα LED είναι ενσωματωμένα στους μπροστινούς τροχούς που ανάβουν και αυξάνουν την ένταση με αυξανόμενη ταχύτητα.

Αυτή η λύση θα προσελκύσει κάθε παιδί, επειδή αποφασίζει πόσο φωτίζονται οι κύκλοι. Επιπλέον, αυτή η λύση θα είναι τέλεια το φθινόπωρο ή το χειμώνα, όταν ο ήλιος δύει γρήγορα, βελτιώνοντας την ορατότητα του παιδιού στο δρόμο.

Ρυθμιζόμενο τιμόνι

✔️ Η ρύθμιση του τιμονιού 3 θέσεων είναι η τέλεια λύση που επιτρέπει τη χρήση του σκούτερ για μεγάλο χρονικό διάστημα. Το χαμηλότερο ύψος είναι 67 cm, το οποίο επιτρέπει σε παιδιά από 3 ετών, το υψηλότερο είναι 80 cm.

✔️ Οι λαβές από καουτσούκ μειώνουν τον κίνδυνο ολίσθησης των λαβών, επηρεάζοντας την αίσθηση εμπιστοσύνης και άνεσης κατά την οδήγηση.

 

✔️ Η δομή αλουμινίου του σκούτερ το καθιστά πολύ ελαφρύ, αλλά και συμπαγές και ανθεκτικό. Η ισχυρή κατασκευή προσαρμόζεται σε μέγιστο φορτίο έως 50 kg.

 

 

 

 

 

Εύκολη συναρμολόγηση

✔️ Το πατίνι είναι πλήρως αναδιπλούμενο, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί εύκολα να μεταφερθεί με αυτοκίνητο ή να αποθηκευτεί στην ντουλάπα μετά τη σεζόν, χωρίς να καταλάβει πολύτιμο χώρο. Επιπλέον, η αναδίπλωση είναι απίστευτα διαισθητική και απαιτεί πολύ λίγο χρόνο.

✔️ Μια ειδικά σχεδιασμένη αντιολισθητική πλατφόρμα εξασφαλίζει καλή πρόσφυση του ποδιού, μειώνοντας τον κίνδυνο ολίσθησης.

Σύστημα γρήγορης αναδίπλωσης!

✔️ Αφού αφαιρέσετε από τη συσκευασία, το σκούτερ είναι έτοιμο για χρήση, δεν απαιτείται συναρμολόγηση

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στον ιστότοπό μας.