210 4637564 | info@kidworld.gr
Δείτε όλα τα brands εδώ

LIONELO Alexia Stone Grey

5903771701020

Νέο

Διπλώνεται εύκολα σε μικρό μέγεθος

Περισσότερες λεπτομέρειες

Διαθεσιμότητα: Κατόπιν παραγγελίας

289,00 €

 

 • Διπλώνεται εύκολα σε μικρό μέγεθος
 • Ρύθμιση πλάτης καθίσματος
 • Μεγάλη αδιάβροχη κουκούλα με φίλτρο UPF 50+
 • Μεγάλοι τροχοί PU χωρίς ρουλεμάν, χωρίς συντήρηση
 • Ένα πλούσιο σετ αξεσουάρ - τσάντα, κουνουπιέρα, θήκη κυπέλλου, κάλυμμα για καροτσάκι

 

 

 

 

Καροτσάκι AlexiaWOZEK-SPACEROWY-LEKKI-LIONELO-ALEXIA-DUZ

Το καροτσάκι Alexia παρέχει άνεση και ασφάλεια σε κομψό στιλ. Περπατώντας στην πόλη αλλά και σε μεγαλύτερα ταξίδια θα είναι εξαιρετικά άνετα τόσο για το παιδί όσο και για τον γονέα χάρη στις ενδιαφέρουσες λύσεις που χρησιμοποιούνται στο σετ. Ένα μεγάλο, άνετο κάθισμα με υψηλή πλάτη πλάτης σε συνδυασμό με ένα πλαίσιο παρέχει μεγάλη ευελιξία και τη δυνατότητα να γιορτάζουμε κάθε στιγμή μαζί. Ένας ειδικός θόλος XXL παρέχει πλήρη προστασία από τον ήλιο, τη βροχή και τον άνεμο.

Πλήρως ρυθμιζόμενο καρότσι

Ρύθμιση πλάτης

Για το μωρό προκειμένου να είναι πάντα άνετο, το καροτσάκι είναι εξοπλισμένο με ένα βολικό σύστημα ρύθμισης - ο μηχανισμός σας επιτρέπει να αλλάξετε τη θέση από ξαπλωτή σε καθιστή. Η ρύθμιση της ζώνης  επιτρέπει στο παιδί να απολαύσει έναν ήρεμο υπνάκο και να παρατηρήσει τον κόσμο γύρω του με περιέργεια. Η εντελώς επίπεδη θέση επιτρέπει στο παιδί να χρησιμοποιεί το καρότσι από τη γέννηση.

Ρύθμιση υποπόδιου

Το υποπόδιο μπορεί να τοποθετηθεί σε δύο άνετες θέσεις, εξασφαλίζοντας άνεση για έναν μικρό επιβάτη. Το υποπόδιο είναι εύκολο να διατηρηθεί καθαρό - απλώς σκουπίστε το με ένα πανί, καθώς καλύπτεται με οικολογικό δέρμα.

 

WOZEK-SPACEROWY-LEKKI-LIONELO-ALEXIA-DUZ

 
 

Θόλος XXL με ειδικό υλικό προστασίας από τον ήλιο

Χάρη στο μεγάλο θόλο στο καροτσάκι Alexia, καμία καιρική κατάσταση δεν θα επηρεάσει τη βόλτα. Προστατεύει τέλεια το μωρό από τον άνεμο, τη βροχή και τον ήλιο, αλλά επίσης του παρέχει περισσότερο χώρο μέσα. Ένα διαφανές παράθυρο με πλέγμα εξαερισμού που βρίσκεται στο θάλαμο επιτρέπει στους γονείς να βλέπουν ανά πάσα στιγμή εάν στο παιδί λείπει τίποτα. Η οροφή διαθέτει φίλτρο UPF 50+ που αντανακλά τις ακτίνες UV, το οποίο εξασφαλίζει τη σωστή θερμοκρασία στο θάλαμο, επηρεάζοντας θετικά την άνεση του μωρού. Το  αδιάβροχο υλικό εξασφαλίζει αντοχή στο νερό, χάρη στο οποίο το μωρό θα

 είναι ασφαλές ακόμη και στη βροχή.

 

 

 

WOZEK-SPACEROWY-LEKKI-LIONELO-ALEXIA-DUZ

Πλήρης κινητικότητα

Διπλώνεται εύκολα σε μικρό μέγεθος

Το καροτσάκι Alexia είναι εξοπλισμένο με ένα εύκολο σύστημα αναδίπλωσης σε μικρό μέγεθος, χάρη στο οποίο δεν καταλαμβάνει πολύ χώρο κατά την αποθήκευση. Η εύκολη και γρήγορη τοποθέτηση των τροχών "on click" σας επιτρέπει να τους αποσυνδέσετε από το πλαίσιο σε λίγα δευτερόλεπτα, μειώνοντας περαιτέρω τον καταλαμβανόμενο χώρο. Το σύστημα διπλής αναδίπλωσης και το κλείδωμα κατά της αυθόρμητης αναδίπλωσης αυξάνουν το επίπεδο ασφάλειας. Το χαμηλό βάρος του καροτσιού το καθιστά πολύ κινητό, ώστε να μπορεί εύκολα να μετακινηθεί ή να ανέβει τις σκάλες.

 

 

Ευκολία για έναν γονέα210717-100043.png?1626505247191

Μεγάλο καλάθι με εύκολη πρόσβαση

Το ευρύχωρο καλάθι θα φιλοξενήσει όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ φροντίδας και τα αγαπημένα παιχνίδια του μωρού. Είναι επίσης ιδανικό για ψώνια.

Κομψή, ευρύχωρη τσάντα

Μια χρήσιμη γονική τσάντα με πολλές τσέπες και διαμερίσματα για να κρατάτε όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ για μια βόλτα.

Εύκολα ρυθμιζόμενοι ιμάντες

Η εύκολη πρόσβαση στις ζώνες καθιστά γρήγορη και εύκολη την προσαρμογή τους στο παιδί. Δύο ύψη ζώνης επιτρέπουν μεγαλύτερη άνεση στο μωρό.

 

 

Πλήρης άνεση

Μεγάλοι τροχοί χωρίς συντήρηση με φρένοWOZEK-SPACEROWY-LEKKI-LIONELO-ALEXIA-DUZ

Το καροτσάκι Alexia είναι εξοπλισμένο με τροχούς PU υψηλής αντοχής και χωρίς συντήρηση με ρουλεμάν. Οι τροχοί είναι εξαιρετικά ευέλικτοι και άνετοι. Χάρη στην περιστροφή των τροχών 360 μοιρών, το καρότσι λειτουργεί ομαλά σε πολλούς τύπους επιφανειών. Το κεντρικό φρένο με σηματοδότηση εγγυάται άριστο έλεγχο του καροτσιού. Οι μπροστινοί τροχοί μπορούν να κλειδωθούν για να οδηγούν ευθεία μπροστά.

Διπλό αμορτισέρ

Τα αμορτισέρ μειώνουν σημαντικά τους κραδασμούς όταν οδηγείτε σε ανώμαλες επιφάνειες. Το καροτσάκι Alexia διαθέτει σύστημα διπλής μείωσης κραδασμών - αμορτισέρ, τοποθετημένα στους πίσω και εμπρός τροχούς, κάνουν το Alexia ένα καροτσάκι ιδανικό τόσο για την πόλη όσο και για "εκτός δρόμου".

Πτυσσόμενο και αφαιρούμενο στήριγμα

Η μπάρα ασφαλείας μπορεί να αποσπαστεί γρήγορα από οποιαδήποτε πλευρά και να διπλωθεί στο πλάι για άνετη τοποθέτηση του παιδιού. Χάρη σε αυτό, δεν χρειάζεται να "κολλήσετε" στη δομή και να αφαιρέσετε εντελώς τη μπάρα - ο χρόνος σας είναι ο πιο σημαντικός! Η μπάρα προστασίας παρέχει πολύ χώρο, ώστε να μπορείτε να ντύσετε άνετα το παιδί σας για μια χειμερινή βόλτα.

 

Ασφαλής χώρος και υψηλότερη ποιότηταWOZEK-SPACEROWY-LEKKI-LIONELO-ALEXIA-DUZ

Ζώνη 5 σημείων

Παρέχουν μεγαλύτερη ασφάλεια κατά την οδήγηση. Πρόσθετα μαξιλάρια αυξάνουν την άνεση του ταξιδιού και αποτρέπουν τη φθορά του ευαίσθητου δέρματος του παιδιού.

Ειδικό υλικό

Το ύφασμα που χρησιμοποιείται στο καρότσι είναι πολύ ανθεκτικό στην τριβή και το τέντωμα και ταυτόχρονα είναι φιλικό προς το δέρμα ενός μικρού ταξιδιώτη. Αυτό το υλικό είναι πολύ εύκολο να διατηρηθεί καθαρό. Τα ανακλαστικά στοιχεία διασφαλίζουν επιπλέον την ασφάλεια του παιδιού.

Ελαφρύ πλαίσιο αλουμινίου

Το πλαίσιο είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο - εξασφαλίζει αντοχή στις βλάβες και κάνει τη δομή λαμπερή για χρόνια. Επιπλέον, το πλαίσιο αλουμινίου είναι εξαιρετικά ελαφρύ και ανθεκτικό στη διάβρωση.

Αποδεδειγμένη ποιότητα

Το καρότσι έχει υποβληθεί σε επαλήθευση σε πολλαπλά στάδια - έχει περάσει και έναν αριθμό εσωτερικών ελέγχων και δοκιμών σε ανεξάρτητο εργαστήριο πιστοποίησης - Intertek Πλήρης συμμόρφωση με το ευρωπαϊκό πρότυπο ασφάλειας EN 1888.

 

Ένα εκτεταμένο σύνολο πρόσθετωνWOZEK-SPACEROWY-LEKKI-LIONELO-ALEXIA-DUZ

Κουνουπιέρα

H κουνουπιέρα είναι κατασκευασμένh από ευάερο πλέγμα καλυμμένο με ελαστικό ύφασμα. Πολύ εύκολh στην εγκατάσταση, ταιριάζει σφιχτά στο καροτσάκι, διασφαλίζοντας προστασία από τα κουνούπια και άλλους απρόσκλητους επισκέπτες.

Ποδόσακος

Το κάλυμμα λειτουργεί ως υπνόσακος για ένα παιδί τις κρύες μέρες. Όταν αλλάζει ο καιρός, μπορείτε να το βγάλετε με εύκολο τρόπο.

Θήκη για μπουκάλι ή κύπελλο

Η αποσπώμενη θήκη μπορεί να κρατήσει ακόμη και μπουκάλι μισού λίτρου, μπουκάλι νερό ή θερμό. Η ίδια η λαβή ακολουθεί το σχήμα της φιάλης και την κρατά σταθερά στη θέση της.

 

 

WOZEK-SPACEROWY-LEKKI-LIONELO-ALEXIA-DUZ

 

 

 

Χαρακτηριστικά

 • Εύρος ηλικίας: 0+
 • Μέγιστο βάρος παιδιού: 15 κιλά
 • Ωφέλιμο φορτίο: 17 κιλά
 • Βάρος καροτσιού: 8,8 kg
 • Διαστάσεις: 55 x 85 x 105 cm
 • Διαστάσεις διπλωμένο: 56 x 26 x 90 cm
 • Ρύθμιση κλίσης καθίσματος
 • Ρύθμιση υποπόδιου
 • Τροχοί: Ρουλεμάν, χωρίς συντήρηση. Μπροστά 17 cm, πίσω 23,5 cm
 • Υλικό τροχού: PU
 • Κλείδωμα ευθεία
 • Αμορτισερ: Μπροστινοί τροχοί και πίσω τροχοί
 • Φρένο: Κεντρικοί πίσω τροχοί
 • Φορτίο καλαθιού: έως 2 κιλά
 • Πιστοποιητικό: Intertek EN1888

Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το προϊόν.

Γράψτε μια κριτική

LIONELO Alexia Stone Grey

LIONELO Alexia Stone Grey

Διπλώνεται εύκολα σε μικρό μέγεθος

Γράψτε μια κριτική

30 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία