INGLESINA Aptica Emeral Green
INGLESINA Aptica Emeral Green
INGLESINA Aptica Emeral Green
INGLESINA Aptica Emeral Green
INGLESINA Aptica Emeral Green
INGLESINA Aptica Emeral Green
INGLESINA Aptica Emeral Green
INGLESINA Aptica Emeral Green

INGLESINA Aptica Emeral Green

Το Aptica είναι το νέο καρότσι της Inglesina, προσεγμένο μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια, που συνδυάζει το απαράμιλλο στυλ με την άνεση του μωρού και την πρακτικότητα για τους γονείς

Κερδίστε 10% με το εκπτωτικό κουπόνι INGLESINA10
AG60Q0EMG
Διαθεσιμότητα από 10 έως 30 ημέρες
549,00 €

 

Η θέση περιπάτου All Season, σχεδιασμένη για να προσφέρει στο παιδί τη μέγιστη άνεση οποιαδήποτε εποχή του χρόνου, είναι εξοπλισμένη με το Comfort Cover, ένα άνετο κάλυμμα με εσωτερική επένδυση που καλύπτει ολόκληρη την πλάτη, προστατεύοντας το παιδί τους κρύους μήνες.
Το καλοκαίρι, το κάλυμμα Comfort αφαιρείται εύκολα και η θέση περιπάτου επενδυμένη με διπλό στρώμα διχτυωτού υφάσματος που αναπνέει, επιτρέπει τη διεύλεση του αέρα ευνοώντας τη θερμική άνεση του παιδιού.

Τρισδιάστατη άνεση
Το σχήμα της πλάτης του καροτσιού έχει σχεδιαστεί με ιδιαίτερη προσοχή στην υγεία και την άνεση του παιδιού. Για να διασφαλιστεί η σωστή στάση του σώματος, η πλάτη έχει επένδυση με διπλό στρώμα τρισδιάστατου διχτυωτού υφάσματος, που προσφέρει εξαιρετική διεύλεση του αέρα και υψηλή σταθερότητα. Αυτή η λύση επιτρέπει στο παιδί να διατηρεί μια άνετη και ασφαλή στάση σώματος κατά τη διάρκεια της βόλτας.

Πάντα στην πιο άνετη θέση
Η πλάτη είναι ανακλινόμενη σε 4 θέσεις χάρη σε ένα κεντρικό μηχανισμό και το κάθισμα γίνεται οριζόντιο για να εξασφαλίζει τη σωστή στάση του σώματος και άνεση. Τα ποδαράκια του παιδιού υποστηρίζονται πάντα από το ρυθμιζόμενο υποπόδιο, επιτρέποντας την άνετη χρήση του καροτσιού για περισσότερη ώρα ακόμα και στη θέση ύπνου.

Ένα ελαφρύ και ευέλικτο Crossover
Ο νέος σκελετός Aptica σχεδιάστηκε για να συνδυάζει τέλεια την πρακτικότητα με τις επιδόσεις ενός crossover, εξασφαλίζοντας ομαλή οδήγηση σε κάθε τύπο εδάφους και εξαιρετική ευκολία στη χρήση.
Οι νέοι τροχοί με αναρτήσεις που απορροφούν τους κραδασμούς είναι εξοπλισμένοι με ρουλεμάν και πέλμα πολυουρεθάνης (με διάμετρο 190 χλστ. μπροστά και 260 χλστ. πίσω), που εγγυώνται ομαλή οδήγηση και μέγιστη άνεση για το παιδί. Ιδανικοί για εύκολη μετακίνηση εντός και εκτός πόλης
Χάρη στο αποκλειστικό πατενταρισμένο σύστημα της Inglesina, το καρότσι Aptica ανοίγει και κλείνει με ένα μόνο χέρι, ακόμη και με τη θέση περιπάτου τοποθετημένη επάνω στο σκελετό και προς τις δύο κατευθύνσεις.
Όταν είναι κλειστός ο σκελετός στέκεται όρθιος από μόνος του, χωρίς το ύφασμα και το χερούλι να ακουμπάνε στο έδαφος.
Χάρη στο μικρό του βάρος, καθώς ο σκελετός ζυγίζει μόνο 7,2 κιλά, το Aptica μπορεί να μεταφερθεί εύκολα ακόμα και με το ένα χέρι και είναι εξαιρετικά εύκολο στο χειρισμό και στην οδήγηση σε οποιοδήποτε έδαφος. Έχει μικρές διαστάσεις, όταν είναι κλειστό καταλαμβάνει πολύ λίγο χώρο και μπορεί να χωρέσει εύκολα στο πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου.

Προσαρμόζεται στο ύψος των γονιών.
Ο τηλεσκοπικός μηχανισμός επιτρέπει τη ρύθμιση του ύψους της χειρολαβής σε 4 θέσεις.

Το Καρότσι περιλαμβάνει:

-Ποδόσακο και ποτηροθήκη για το καρότσι.
-Καλάθι μεταφοράς αντικειμένων
-Αναστρέψιμη θέση περιπάτου με κουκούλα
-Τα καλύμματα είναι αφαιρούμενα και πλενόμενα
-Καρότσι Ανοιχτό:Π50xΜ112xΥ84-99εκ.
-Καρότσι κλειστό:Π50xΜ90xΥ42εκ

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στον ιστότοπό μας.