210 4637564 | info@kidworld.gr
Δείτε όλα τα brands εδώ
LIONELO Jasper Isofix Red View larger

LIONELO Jasper Isofix Red Leather

5902581652966

Νέο

Το κάθισμα αυτοκινήτου Jasper έχει ακόμα πιο λειτουργικά και πρακτικά χαρακτηριστικά που το καθιστούν εξαιρετικά εύκολο στη χρήση και, το σημαντικότερο, το ασφαλέστερο εργαλείο. Διακρίνεται για τον εξαιρετικά όμορφο σχεδιασμό - μοντέρνα υλικά, όμορφο στυλ και ενδιαφέροντα χρώματα.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Διαθεσιμότητα: Κατόπιν παραγγελίας

145,80 €

 • Τοποθέτηση ISOFIX ή με ζώνες 3 σημείων
 • Πρόσθετη ζώνη TOP TETHER
 • Πλευρική Προστασία Side Protect
 • Σουηδικό κούμπωμα Holmberg®
 • Ενισχυμένη κατασκευή SecureShape
 • Ζώνες ασφαλείας 5 σημείων
 • PIMOT
 • Ρύθμιση της πλάτης, του προσκέφαλου, των ιμάντων
 • Εξαιρετικά ευχάριστο στην αφή υλικό
 • Πιστοποίηση RDW
 • Μέγάλη σκάλα ανάκλισης
 • Σύστημα DRY-SEAT
Επιβεβαιωμένη Ασφάλεια
Το προϊόν μας διαθέτει πιστοποιητικό που εγγυάται υψηλή ποιότητα και ασφάλεια χρήσης. Η RDW είναι ένας κορυφαίος οργανισμός πιστοποίησης και έρευνας στην Ευρώπη. Ασχολείται με την αδειοδότηση των οχημάτων και όλων των τμημάτων του εξοπλισμού τους. Τα καθίσματα αυτοκινήτων που δοκιμάζονται από αυτή υποβάλλονται σε διεξοδικές δοκιμές όσον αφορά τις απαιτήσεις ποιότητας και ασφάλειας.
Το βίντεο από τη δοκιμή σύγκρουσης βρίσκεται στη διεύθυνση https://www.youtube.com/watch?v=0g0axXy4INo
 
 Το Lionelo Jasper είναι καινοτόμο για παιδιά που ζυγίζουν από 9 κιλά έως 36 κιλά. Χάρη στη ζώνη 5 σημείων και το σουηδικό κούμπωμα Holmberg, τα παιδιά που ζυγίζουν μέχρι 18 κιλά συγκρατούνται σταθερά στο κάθισμα. Για τα μεγαλύτερα παιδιά, που συγκρατούνται με ζώνη ασφαλείας αυτοκινήτου 3 σημείων, η τεχνολογία SecureHip δίνει ένα επιπλέον, τέταρτο σημείο σύνδεσης, χάρη στο οποίο ο ιμάντας ισχίου παραμένει στη σωστή θέση.
Οι οδηγοί της ζώνης είναι καλυμμένοι με πλαστικά μέρη για να προστατεύουν το υλικό από τη φθορά όταν οι ζώνες ασφαλείας υφίστανται μακρόχρονη πίεση. Χάρη σε αυτό αντέχουν πολύχρονη εντατική χρήση. Το κάθισμα διαθέτει επιπλέον προστασία για περιπτώσεις πλευρικών συγκρούσεων. Μεταξύ των χαρακτηριστικών αυτού του καθίσματος είναι και η ενισχυμένη μεταλλική δομή SecureShape που εγγυάται προηγμένη προστασία και άνεση για το παιδί σας.

ISOFIX
Ο πιο ασφαλής και γρήγορος τρόπος να τοποθετηθεί το κάθισμα στο αυτοκίνητο. Σε περίπτωση αιφνίδιου φρεναρίσματος ή σύγκρουσης, το παιδί θα επηρεαστεί όσο το δυνατό λιγότερο λόγω της σταθερότητας του καθίσματος στο αυτοκίνητο.

Υψηλή απορρόφηση κραδασμών
Το ειδικό υλικό απορροφά τις δυνάμεις πρόσκρουσης κατά την πρόσκρουση στο πλάι ή το πίσω μέρος, προσφέροντας το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας από όλες τις πλευρές.

Πλευρική προστασία Side Protect
Το ενισχυμένο προσκέφαλο απορροφά τους κραδασμούς προστατεύοντας το κεφάλι και τον αυχένα.


Top Tether
Ένας πρόσθετος ιμάντας που βρίσκεται στο πάνω μέρος του καθίσματος μειώνει την κλίση της κεφαλής προς τα εμπρός και σταθεροποιεί το κάθισμα σε περίπτωση σύγκρουσης η απότομων κινήσεων.

Πρόσθετο κούμπωμα ζώνης
Όταν χρησιμοποιείτε ζώνες 3 σημείων, δίνει ένα επιπλέον, τέταρτο σημείο προσάρτησης, χάρη στο οποίο ο ιμάντας μέσης παραμένει στη σωστή θέση.

Μέγάλη σκάλα ανάκλισης
Η ευρέως ρυθμιζόμενη γωνία κλίσης σας επιτρέπει να ταξιδεύει το παιδί σας σε μια θέση κατάλληλη για την ηλικία του - εύκολη ρύθμιση με ένα κουμπί.
 
Ρυθμιζόμενες ζώνες
Η θέση του ιμάντα μπορεί να ρυθμιστεί ελεύθερα με το κουμπί. Πρόκειται για ένα καινοτόμο σύστημα που διευκολύνει τον γονέα να βγάλει το παιδί από το κάθισμα του αυτοκινήτου.
 
Ρυθμιζόμενο Προσκέφαλο
Το ρυθμιζόμενο προσκέφαλο με εύρος θέσεων επιτρέπει σε παιδιά κάθε ύψους να ταξιδεύουν άνετα.
 
 
Ενισχυμένη κατασκευή SecureShape
Πρόσθετη μεταλλική ενίσχυση μέσα στο κάθισμα ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο παραμόρφωσης του καθίσματος κατά τη διάρκεια ισχυρών συγκρούσεων.
Οικολογικό δέρμα και σουέντ
Κομψό και εύκολο στον καθαρισμό, δεν προκαλεί ερεθισμούς στο δέρμα και έχει θερμορυθμιστικές ιδιότητες. Ιδανικό για μεγάλες διαδρομές.
 
Σύστημα DRY-SEAT
Το εσωτερικό είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό αλλά απαλό στο δέρμα του παιδιού υλικό. Το εξωτερικό στρώμα έχει φινίρισμα απο ένα ειδικό διάτρητο υλικό που εξασφαλίζει την σωστή κυκλοφορία του αέρα και αποτρέπει την εφίδρωση.
 
Aφαιρούμενα υφάσματα
Μαλακή, εύκαμπτη και ανθεκτική ταπετσαρία που μπορεί εύκολα να αφαιρεθεί και να πλυθεί.Μπορεί να καθαριστεί και με την ηλεκτρική σκούπα.

Ζώνες 5 σημείων
Παρέχουν μεγαλύτερη ασφάλεια κατά την οδήγηση. Τα πρόσθετα μαξιλάρια αυξάνουν την άνεση της οδήγησης και εμποδίζουν την τριβή του ευαίσθητου δέρματος του παιδιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το προϊόν.

Γράψτε μια κριτική

LIONELO Jasper Isofix Red Leather

LIONELO Jasper Isofix Red Leather

Το κάθισμα αυτοκινήτου Jasper έχει ακόμα πιο λειτουργικά και πρακτικά χαρακτηριστικά που το καθιστούν εξαιρετικά εύκολο στη χρήση και, το σημαντικότερο, το ασφαλέστερο εργαλείο. Διακρίνεται για τον εξαιρετικά όμορφο σχεδιασμό - μοντέρνα υλικά, όμορφο στυλ και ενδιαφέροντα χρώματα.

Γράψτε μια κριτική

30 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία