LIONELO Πόρτα Ασφαλείας "Tulia" Gray
LIONELO Πόρτα Ασφαλείας "Tulia" Gray
LIONELO Πόρτα Ασφαλείας "Tulia" Gray
LIONELO Πόρτα Ασφαλείας "Tulia" Gray
LIONELO Πόρτα Ασφαλείας "Tulia" Gray
LIONELO Πόρτα Ασφαλείας "Tulia" Gray

LIONELO Πόρτα Ασφαλείας Tulia Gray

Το Lionelo Tulia έχει σχεδιαστεί για τοποθέτηση σε τσιμεντένιους ή πέτρινους τοίχους, καθώς και σε ξύλινες κατασκευές.

5902581650849
Διαθεσιμότητα από 10 έως 30 ημέρες
94,99 €

 

Το Lionelo Tulia έχει σχεδιαστεί για τοποθέτηση σε τσιμεντένιους ή πέτρινους τοίχους, καθώς και σε ξύλινες κατασκευές. Η λειτουργία αναδίπλωσης δεν απαιτεί πολύ χώρο εάν δεν είναι απαραίτητη. Κατασκευασμένο από πολύ σταθερό, άκαμπτο συνθετικό υλικό που δεν τεντώνεται. Σας εμποδίζει να τραυματίσετε, να πιάσετε τα δάχτυλά σας ή να αναρριχηθείτε. Εξαλείφει τον κίνδυνο ενός παιδιού να βλάπτει τον εαυτό του χτυπώντας ένα κιγκλίδωμα. Ο κομψός σχεδιασμός το καθιστά κατάλληλο τόσο για κλασσικούς όσο και για σύγχρονους εσωτερικούς χώρους.

ClipGuard Lock
Ένας ειδικός μηχανισμός με ένα κλιπ σας επιτρέπει να αναπτύξετε και να ανεβάσετε την πόρτα. Κουμπί τοποθετημένο σε μια θέση απρόσιτη για μικρά παιδιά. Ο δείκτης ενημερώνει για την ενεργή ασφάλεια.
Ο δεύτερος αποκλεισμός
Είναι δυνατό να ανοίξετε το κιγκλίδωμα μετά το ξεκλείδωμα των μανδάλων. Τα κουμπιά τοποθετούνται έτσι ώστε το παιδί να μην μπορεί να ανοίξει το στόχο.
SecureCurve
Ειδικά διαμορφωμένες άκρες χωρίς αιχμηρές άκρες για τη μεγιστοποίηση της προστασίας του παιδιού σας. Αποφύγετε τραυματισμούς.

Λειτουργία κλιπ ενεργοποίησης / απενεργοποίησης
Ένα μοναδικό σύστημα που σας επιτρέπει να μετακινήσετε τη πόρτα μεταξύ των δωματίων που θέλετε να ασφαλίσετε. Περιλαμβάνει σύνολο 3 λαβών για 3 διαφορετικές τοποθεσίες.
Χρειάζεται λίγο χώρο
Χάρη στη λειτουργία αναδίπλωσης, δεν καταλαμβάνει πολύ χώρο εάν δεν είναι απαραίτητο.
Ελαφρύ σχέδιο
Κατασκευασμένο από υλικά υψηλής ποιότητας. Είναι επομένως πολύ ανθεκτικό, αλλά και εξαιρετικά ελαφρύ - 1,35 kg.

Δεν υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού του παιδιού. Το μικρό παιδί και οι γονείς μπορούν να περπατήσουν ελεύθερα χωρίς τον κίνδυνο πτώσης.
Ένα ανθεκτικό πλέγμα
Η διεύρυνση της θύρας ασφαλείας είναι κατασκευασμένη από ένα πολύ σταθερό, άκαμπτο συνθετικό υλικό που δεν εκτείνεται. Ανθεκτικό στις ακτίνες UV - μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε εξωτερικούς χώρους.
Πλάτος έως 140εκ
Η ευρύτερη πύλη στην αγορά. Το απίστευτο μήκος δίνει στους γονείς τη δυνατότητα να το χρησιμοποιούν οπουδήποτε. Μπορείτε να το αναπτύξετε προς οποιαδήποτε κατεύθυνση.

Το σήμα EN (European standard) αποτελεί επιβεβαίωση της υψηλότερης ποιότητας των προϊόντων μας. Τα προϊόντα που πληρούν αυστηρά ευρωπαϊκά πρότυπα αποτελούν εγγύηση για τη χρήση των καλύτερων υλικών και την ασφάλεια χρήσης. Τα προϊόντα Lionelo δοκιμάζονται σε ευρωπαϊκά εργαστήρια που ειδικεύονται στη δοκιμή παιδικών προϊόντων, υποβάλλοντάς τα σε λεπτομερή ανάλυση όσον αφορά τις απαιτήσεις ποιότητας και ασφάλειας.

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στον ιστότοπό μας.