BRAVADO Original Nursing Bra White
BRAVADO Original Nursing Bra White
BRAVADO Original Nursing Bra White
BRAVADO Original Nursing Bra White

BRAVADO Original Full Cup Nursing Bra Black

Το σουτιέν που αγαπήθηκε από τις μαμάδες!!!

Size
BRV-1015-BL
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
34,95 €

 
To Original Full Cup Nursing Bra είναι σχεδιασμένο για γυναίκες που φορούν πολύ μεγάλα μεγέθη σε σουτιέν και θέλουν να καλύπτει την μεγαλύτερη επιφάνεια του στήθους και ένα τέλειο κράτημα

Υποστηρίζει όλες τις ώρες της ημέρας, σε κάθε αλλαγή μεγέθους, χωρίς να συμβιβάζει καθόλου την ομορφιά ενός εσωρούχου που τονίζει τη θηλυκότητα της νέας μαμάς! 

Τα χαρακτηριστικά που το κάνουν μοναδικό:

μεγάλη ελαστικότητά του, που βοηθάει να προσαρμόζεται στις αλλαγές μεγέθους του στήθους. Στηρίζει ακόμα και αρκετά μεγάλο στήθος.  Αθλητικό στυλ χωρίς κουμπώματα στην πλάτη, για απόλυτη άνεση. Φαρδύ λάστιχο κάτω με το λογότυπο που δεν μαζεύει, δεν ενοχλεί και κρατάει το στήθος ψηλά.
Με κλιπ που ανοίγει/κλείνει πολύ εύκολα για τον θηλασμό.  Είναι τόσο άνετο, που θα το φοράτε 24 ώρες ακόμα και το βράδυ.
 

Υλικά κατασκευής:

- 49% βαμβάκι, 32% modal*, 19% spandex.

Διαθέτει πιστοποίηση Standard 100 by Oeko-Tex® requirements [17.HUS.20152] για τη μη χρήση επιβλαβών ουσιών.

*Το Modal είναι ένα υλικό, που χρησιμοποιείται στην παραγωγή εσωρούχων, ρούχων, σεντονιών κλπ. με τη χρήση νήματος που προέρχεται από την επεξεργασία της κυτταρίνης, η οποία αποσπάται από τον πολτό του ξύλου. Η κύρια πηγή του πολτού είναι το ξύλο της οξιάς. Το πανί από Modal είναι πολύ πιο απορροφητικό από το βαμβάκι και πάρα πολύ απαλό, σχεδόν σαν μετάξι.

 

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στον ιστότοπό μας.