• -20%
Marcus & Marcus Βρεφικός δίσκος φαγητού & δραστηριοτήτων σιλικόνης

Marcus & Marcus Βρεφικός δίσκος φαγητού & δραστηριοτήτων σιλικόνης

Χάρη στο καινοτόμο του design, ο δίσκος δραστηριοτήτων της Marcus & Marcus μετατρέπει την διαδικασία του φαγητού σε διασκέδαση!

MBB06-WL
Σε απόθεμα
15,99 € 19,99 € -20%

 

Σερβίρετε το φαγητού μικρού σας μέσα στη πισίνα του κάστρου και τοποθετήστε τα λαχανικά ή τα φρούτα του μέσα στο καστράκι. Μάθετε μαζί τους αριθμούς έως το 5 με την γλυκιά καμηλοπάρδαλη στο πλάι της πισίνας και αφήστε το να ανακαλύψει πόσο ωραίο είναι να μαθαίνεις να τρως μόνος σου.

⭐ Βραβευμένο

Ο δίσκος δραστηριοτήτων της Marcus & Marcus ανακηρύχθηκε νικητής από τους ίδιους τους γονείς κατακτώντας το 1ο βραβείο TilliWig στην κατηγορία «Το αγαπημένο προϊόν των γονέων».

 

⭐ Διασκεδαστικό

Δεν σταματούν ποτέ οι συνδυασμοί με τους οποίους μπορείτε να σερβίρετε δημιουργικά το φαγητό του μικρού σας, μέσα στο δίσκο δραστηριοτήτων της Marcus & Marcus. Αξιοποιήστε την πισινά, το καστράκι και τις σαμπρέλες για το σερβίρισμα και αφήστε το μικρό σας να μάθει να τρώει μόνο τους διασκεδάζοντας.

 

⭐ Ανθεκτικό

 Χάρη στην ειδική του κατασκευή από φαρμακευτική σιλικόνη FDA, ο δίσκος δραστηριοτήτων της Marcus & Marcus είναι ανθεκτικός στο χρόνο και σε τυχόν πτώσεις.

 

⭐ Εύκολο στην χρήση

Ο δίσκος δραστηριοτήτων θα σας λύσει τα χέρια ειδικά εάν αντιμετωπίζετε πρόβλημα στην ώρα του φαγητού αφού θα του δώσει κίνητρο να φάει πιο εύκολα καθώς θα διασκεδάζει . Όταν το παιχνίδι και το φαγητό τελειώσει εσείς μπορείτε να ξεπλύνετέ το δίσκο απλά με νερό και στην συνέχεια να τον τοποθετήσετε στο πλυντήριο πιάτων. Επίσης μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε για να ζεστάνετέ το φαγητού του μικρού σας με ασφάλεια στο φούρνο μικροκυμάτων.

 

⭐Φιλικό προς τα παιδί

Ο δίσκοι σιλικόνης της Marcus & Marcus κατασκευάζονται από ασφαλή υλικά απαλλαγμένα από ΒΡΑ, PVC και χωρίς φθαλικές ενώσεις.

 

Μέγεθος Προϊόντος :  16.7 x 19  x 3.8 cm

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στον ιστότοπό μας.