TUTTOLINA Σετ Προίκας Cuddle Bear Pink 8τμχ

TUTTOLINA Σετ Προίκας Cuddle Bear Pink 7τμχ

Τα προϊόντα της εταιρείας Tuttolina είναι κατασκευασμένα με μοναδικές προδιαγραφές που θα σας καταενθουσιάσουν και εσάς και το μωρό σας !!!

22
Διαθεσιμότητα από 10 έως 30 ημέρες
150,00 €

 

Είναι κατασκευασμένα από φυσική αντ-ιαλλεργική και αντιβακτηριριακή ίνα και ALOE VERA , που τα κάνει οχι μόνο να διαφέρουν αισθητικά και τεχνολογικά ...αλλά να τα κατατάσσουν στα ΠΟΙΟΤΙΚΌΤΕΡΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.

             Το σετ περιλαμβάνει :

  • Πάπλωμα 
  • Παπλωματοθήκη 
  • Πάντα
  • Θήκη πάντας 
  • Σετ 3 ΤΜΧ  ( κατωσέντονο με λάστιχο  - πανωσέντονο - μαξιλαροθήκη ) 
  • κουνουπιέρα στρογγυλή ( υψηλής αισθητικής )

 

Ολα κατασκευασμένα με  τις προδιαγραφές που σας παρουσιάζουμε αναλυτικά εδώ :

 

 

 

Σύγχρονες τεχνολογίες και πρότυπα στα προϊόντα της TUTTOLINA.  

 
                              Oeko-Tex Standard 100
Ανεξάρτητη πιστοποίηση κλωστοϋφαντουργίας « e-TEXTILES  που ελέγχονται για επιβλαβείς Ουσίες με Οeko-Tex Standard 100» - πηγαίνει πολύ πέρα από τα υπάρχοντα ευρωπαϊκά πρότυπα και πληρή τις περιβαλλοντικές απαιτήσεις της κατηγορίας προϊόντων υψηλής αφάλειας .



TREVIRA BIOACTIVE
Ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά των προϊόντων της TUTOLINA είναι η άριστη ποιότητα και η προσοχή στις μικροσκοπικές λεπτές ίνες, από τις οποίες κατασκευάζονται υφαντά τα προϊόντα του κατάλληλου επιπέδου.

 

                              
TREVIRA BIOACTIVE -φυσικές ίνες για το γέμισμα και την κατασκευή  μαξιλαριών και παπλωμάτων. 'Ινες ασημιού, που έχουν βακτηριοκτόνο και αντιαλλεργικό αποτέλεσμα ανθεκτικό στο πλύσιμο και το χρόνο , με την επικάλυψη του ALOE VERA. 

                              ALOE VERA
Καλύπτει τις ίνες TREVIRA BIOACTIVE και υποστηρίζει στην αντιμετώπιση της ανάπτυξης μικροοργανισμών και αλλεργικών αντιδράσεων, παρέχοντας θεραπευτικές και προληπτικές επιδράσεις.

 

Το σύστημα γεμίσματος μαξιλαριών και παπλωμάτων EVEN FILL.     

           
EASY WASH - διευκολύνει το πλύσιμο αφαιρώντας από το κάλυμμα.   ITB MORATEX- πιστοποιητικό συμμόρφωσης των ιατροτεχνολογικών προϊόντων. 

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στον ιστότοπό μας.