ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Οι τρόποι που μπορείτε να παραλάβετε προϊόντα είναι οι εξής:
Παραλαβή από το κατάστημα χωρίς καμία extra οικονομική επιβάρυνση.
Παραλαβή μέσω courier ή δικού μας οχήματος
Παραλαβή μέσω μεταφορικής εταιρίας ή εταιρείας courier.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Όλες οι αποστολές γίνονται με courier και μεταφορική εταιρεία ανάλογα με τον όγκο της παραγγελίας. Η εταιρεία courier που συνεργαζόμαστε είναι η Courier Center. Όλα τα προϊόντα στέλνονται με courier στη διεύθυνση που μας έχετε δηλώσει στην παραγγελία σας εντός 1-3 εργάσιμων ημερών εφόσον υπάρχουν άμεσα διαθέσιμα. Εαν δεν υπάρχουν άμεσα διαθέσιμα, ενημερώνεστε μέσω e-mail ή τηλεφωνικά από εκπρόσωπο του Kidworld.gr, και κατόπιν συνεννοήσεως, επεξεργαζόμαστε την παραγγελία σας. Τα ογκώδη προϊόντα αποστέλονται σε όλα την Ελλάδα με μεταφορική εταιρεία και η παράδοση γίνεται επί του πεζοδρομίου.

Με αγορές 50€ κ κάτω υπάρχει χρέωση 3.00€ για τα μεταφορικά.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Το Kidworld.gr μπορεί να αντικαταστήσει ένα προϊόν που παραλάβατε το οποίο είναι ελαττωματικό από τον κατασκευαστή του κατά την κρίση του. Πρέπει ο πελάτης να μας ενημερώσει εντός 7 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή και με την απόδειξη αγοράς. Τα έξοδα επιστροφής του προϊόντος στην έδρα μας βαρύνουν αποκλειστικά εσάς αρχικά, και εφόσον αποδειχθεί ότι είναι όντως ελαττωματικό ,παραλαμβάνετε νέο προϊόν με όλα τα έξοδα αποστολής (συμπεριλαμβανωμένων των αρχικών) να βαραίνουν αποκλειστικά εμάς. Παρακαλούμε, σεβαστείτε αυτές τις απλές οδηγίες προκειμένου να εξυπηρετηθείτε το συντομότερο δυνατόν.

Σε περίπτωση αλλαγής μη ελαττωματικού προιόντος πρέπει ο πελάτης να μας ενημερώσει εντός 15 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή και με την απόδειξη αγοράς. Αλλαγές γίνονται δεκτές μόνο στην εργοστασιακή συσκευασία και κατάσταση. Τα έξοδα επιστροφής και επαναποστολής του νέου προϊόντος βαρύνουν αποκλειστικά εσάς.

Σε περίπτωση λάθος παραγγελίας του πελάτη, συνετό θα ήταν να υπάρχει τηλεφωνική επικοινωνία, προκειμένου να αντικατασταθεί το προϊόν. Σε αυτή τη περίπτωση τα έξοδα θα πρέπει να βαρύνουν τον πελάτη.

Δεν θα μπορέσουν να γίνουν δεκτές επιστροφές σε προϊόντα που δεν κρατούνται στο απόθεμά μας, και έρχονται κατόπιν ειδικής παραγγελίας για τον πελάτη.

Σε περίπτωση που ως εκ λάθους του kidworld.gr ή του προμηθευτή του σχετικά με ένα προϊόν το οποίο εστάλει επικοινωνήστε ΑΜΕΣΑ μαζί μας και ΜΗΝ προσπαθήσετε να το τροποποιήσετε/αλλάξετε καθώς ΔΕΝ θα μπορεί να γίνει επιστροφή

Ακόμα και αν φαίνεται ότι δεν λειτουργεί, ενημερώστε μας και ΜΗΝ κάνετε καμία κίνηση επισκευής. Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο στην εργοστασιακή συσκευασία και κατάσταση, ακόμα και εάν πρόκειται για λάθος του Kidworld.gr στην αποστολή, καθώς προϊόν που έχει τροποποιηθεί δεν γίνεται αποδεκτό επιστροφής και στον κατασκευαστή/προμηθευτή.

Δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων.

Όλες οι παραπάνω τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία ή τρόπο εξυπηρέτησης που να σας βολεύει, επικοινωνήστε μαζί μας στο info@kidworld.gr

ΩΡΑΡΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

Δευτέρα-Τετάρτη-Σάββατο 9
:00-15:00
Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή  9
:00-14:00 & 17:00-21:00
ΤΗΛ
: 210 4637564
FAX : 210 4637564

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στον ιστότοπό μας.