• -20%
KINDERKRAFT Μάρσιπος Nino Confetti Grey
KINDERKRAFT Μάρσιπος Nino Confetti Grey
KINDERKRAFT Μάρσιπος Nino Confetti Grey
KINDERKRAFT Μάρσιπος Nino Confetti Grey
KINDERKRAFT Μάρσιπος Nino Confetti Grey
KINDERKRAFT Μάρσιπος Nino Confetti Grey

KINDERKRAFT Μάρσιπος Nino Confetti Grey

Ο μάρσιπος Nino, της Kinderkraft, συνδυάζει την απόλυτη εργονομία με την απόλυτη άνεση για εσάς και το παιδί σας.Απλός και άνετος, ακολουθεί την ανάπτυξη του παιδιού σας και μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε από την ηλικία των 3 μηνών.

KNNINOCOGRY0000
Σε απόθεμα
59,99 € 74,99 € -20%

 

Ο εργονομικός Μάρσιπος NINO σας επιτρέπει να μεταφέρετε παιδιά από 3 μηνών έως 20 κιλά .

Σας επιτρέπει να μεταφέρετε τα παιδιά σε δύο θέσεις - με φορά προς το σώμα του γονέα (με την πλάτη τους στον κόσμο, για τα μικρότερα) και στην πλάτη (με το πρόσωπο προς τον κόσμο, για τα μεγαλύτερα παιδιά).

Ο Μάρσιπος NINO είναι ένα προϊόν για γονείς που γνωρίζουν ότι η εγγύτητα είναι σημαντική για τη σωστή ανάπτυξη του παιδιού, δίνοντας μια αίσθηση ασφάλειας. Ο μεταφορέας έχει λάβει θετική σύσταση από το Διεθνές Ινστιτούτο Δυσπλασίας Ισχίου (IHDI) , το οποίο συνιστά τη μεταφορά παιδιών για όσο διάστημα είναι δυνατόν να διατηρηθεί μια στάση με τα πόδια ανοιχτά.

Ο εργονομικός  NINO έχει πρωτοποριακό σχεδιασμό με δυνατότητα προσαρμογής του μήκους του πάνελ στο παιδί και τον γονέα . Είναι κατασκευασμένος από φυσικά υλικά (100% βαμβάκι) που εξασφαλίζουν επαρκή αερισμό. Ο αερομεταφορέας έλαβε βραβείο από το γερμανικό περιοδικό ALLES BESTE.

Παιδικό πορτ μπαγκάζ Kinderkraft 20 κιλών

Πορτμπαγκάζ για παιδιά 20 κιλών Kinderkraft Επιλογές μεταφοράς Στο πίσω μέρος Μπροστά

Ασφάλεια

    Ο μάρσιπος NINO έχει δοκιμαστεί από το Διεθνές Ινστιτούτο Δυσπλασίας Ισχίου και έλαβε θετική βαθμολογία ως προϊόν που υποστηρίζει το υγιές σύστημα σώματος του παιδιού .

    Στο NINO, μπορείτε να μεταφέρετε το παιδί σας με τέτοιο τρόπο ώστε να διατηρεί μια ασφαλή στάση . Τα μικρότερα παιδιά μεταφέρονται με το στομάχι τους (με την πλάτη τους στον κόσμο), και τα μεγαλύτερα παιδιά μεταφέρονται στην πλάτη τους (με το πρόσωπο του κόσμου).

    Στον φορέα NINO, το παιδί παίρνει μια ασφαλή θέση «βατράχου» , όπου τόσο τα γόνατα όσο και οι γοφοί είναι λυγισμένα και σχηματίζουν το σχήμα του γράμματος M.

    Το περίγραμμα υλικό στο πίσω μέρος του μάρσιπου προστατεύει το κεφάλι του μωρού και εξασφαλίζει τη σωστή στήριξη χωρίς τον κίνδυνο της κλίσης. Είναι επίσης τέλειο για μεγαλύτερα παιδιά που κοιμούνται κατά τη διάρκεια της βόλτας.

    Ο NINO έχει ένα φαρδύ κάθισμα σχεδιασμένο να στηρίζει το κάτω μέρος και τους μηρούς του μωρού. Επιπλέον, έχει μαλακή πλάτη χωρίς επένδυση. Αυτό επιτρέπει στο παιδί να έχει φυσικά τοποθετημένα πόδια και πλάτη.

Ευκολία

    Ο φορέας είναι εξοπλισμένος με ένα καινοτόμο πάνελ με ομαλή ρύθμιση. Το ύψος του πάνελ μεταφοράς μπορεί να ρυθμιστεί ελεύθερα και ομαλά για να παρέχει στο παιδί μια εργονομική θέση περιτύλιξης .

    Μια φαρδιά και μαλακή ζώνη ισχίου (10 cm) και ιμάντες ώμου με απαλό γέμισμα κατανέμουν ομοιόμορφα το βάρος του παιδιού. Αυτό κάνει τη μεταφορά του μωρού σας πολύ πιο άνετη.

 

    Το NINO χρησιμοποιεί ένα σύστημα ελαστικών λωρίδων που σας επιτρέπει να κοντύνετε τους ιμάντες ρύθμισης και αποτρέπει το να κρέμονται τα άκρα τους . Η άνεση της χρήσης του Μάρσιπου είναι ακόμα μεγαλύτερη.

    Τα μαλακά μαξιλάρια κάτω από τις πόρπες μειώνουν την πίεση στο σώμα και αποτρέπουν το τρίψιμο. Αυτό κάνει το NINO ακόμα πιο βολικό!

    Επίσης διαθέτει ειδική τσέπη για τα μικροαντικείμενα του γονιού, η οποία τοποθετείται στη ζώνη του ισχίου. Μπορείτε να κρύψετε εκεί το τηλέφωνό σας, τα κλειδιά ή ένα μικρό πορτοφόλι.

    Ολόκληρος ο μάρσιπος είναι κατασκευασμένος από φυσικά υφάσματα (100% βαμβάκι) που εξασφαλίζουν επαρκή αερισμό . Επιπλέον, είναι ανθεκτικά και μαλακά. Το NINO θα προσφέρει άνεση τόσο στο παιδί όσο και στους γονείς.

    Έχει πολύ διαισθητικό και εύκολο κούμπωμα. Είναι εξίσου εύκολο να προσαρμοστούν.

    Η χρήση του μάρσιπου επιτρέπει στους γονείς να έχουν τα χέρια τους ελεύθερα. Το παιδί θα νιώσει ασφάλεια και θα μπορείτε να εκτελείτε ήρεμα δραστηριότητες για τις οποίες χρειάζεστε και τα δύο χέρια.

Πορτμπαγκάζ για παιδιά 20 kg Kinderkraft Πρόσθετες πληροφορίες Ρυθμιζόμενο σύστημα μεταφοράς

Πορτμπαγκάζ για παιδιά 20 κιλά Kinderkraft Παιδική ηλικία 3 μηνών

Λειτουργικότητα

    Το NINO προορίζεται για παιδιά από 3 μηνών έως 20 κιλά . Αγοράζετε ένα προϊόν για πολλά χρόνια.

    Η δυνατότητα προσαρμογής των ιμάντων ώμου, η απόσταση μεταξύ τους και το πλάτος της ζώνης του ισχίου σας επιτρέπει να προσαρμόσετε το φορέα στο παιδί και στον χρήστη . Η πόρπη που συνδέει τους ιμάντες ώμου μπορεί να μετακινηθεί ψηλότερα ή χαμηλότερα για να διευκολύνει τον γονέα να κουμπώσει και να ξεκουμπώσει μόνος του τον φορέα .

    Το NINO σας επιτρέπει να μεταφέρετε το μωρό σας σε δύο θέσεις - στο στομάχι και στην πλάτη (για νεότερους και μεγαλύτερους).

    Ο φορέας καθαρίζεται εύκολα, στεγνώνει γρήγορα και δεν τσαλακώνει .

    Το μικρό διπλωμένο μέγεθος και το βάρος καθιστούν εύκολη την τοποθέτηση της θήκης σε τσάντα καροτσιού, σακίδιο πλάτης ή μεγαλύτερη τσάντα .

    Πρωτότυπο σχέδιο – Το NINO είναι ένας παγκόσμιος μάρσιπος. Θα ταιριάζει με το στυλ σας τόσο για ψώνια όσο και για εκδρομές το Σαββατοκύριακο σε εστιατόριο.

Προσδιορισμός

Υλικό:  100% βαμβάκι

Διαστάσεις:

    Μήκος ζώνης ισχίου, υφασμάτινο μέρος: 67 cm, συν μέγιστο ρυθμιζόμενο μήκος ζώνης 70 cm,

    ζώνη ώμου, υφασμάτινο μέρος: 53 cm, συν τη μέγιστη ρυθμιζόμενη ζώνη 55 cm,

    μέγιστος ρυθμιζόμενος σταυρός ιμάντας: 46 cm,

    τσέπη στο μπροστινό μέρος της ζώνης ισχίου: 20 x 9 cm.

Βάρος:  0,39 kg

Βάρος παιδιού:  έως 20 κιλά

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στον ιστότοπό μας.