• -10%
TOMMEE TIPPEE Πιπίλα Σιλικόνης Ultra Light...

TOMMEE TIPPEE Πιπίλα Σιλικόνης Ultra Light 0-6m 2τμχ

Η πιο ελαφριά πιπίλα που κυκλοφορεί, από μαλακή σιλικόνη ιατρικής διαβάθμισης.

43346101
Σε απόθεμα
8,99 € 9,99 € -10%

 

Η πιπίλα σιλικόνης Tommee Tippee Ultra-Light έχει τέλεια εφαρμογή και απαλή αίσθηση. Είναι αρκετά ελαφριά ώστε να παραμένει στο στόμα του μωρού για περισσότερο χρόνο και να μην χρειάζεται να την αντικαθιστάτε κάθε λίγα λεπτά.

Συμμετρικός ορθοδοντικός σχεδιασμός: Η πιπίλα μας Ultra-Light διαθέτει συμμετρική θηλή σιλικόνης και χωρίς “λάθος” πλευρά, θα τοποθετείται πάντα σωστά στο στόμα του μωρού.

Εγγυημένη αποδοχή: Αποδεκτή από το 98% των μωρών**, η θηλή σιλικόνης 100% ιατρικής ποιότητας, χωρίς BPA, είναι μεταξένια μαλακή και εύκαμπτη με αίσθηση και υφή που μοιάζει με δέρμα, για μια οικεία αίσθηση για το μωρό.

Ευγενική για το δέρμα του μωρού: Η καμπυλωτή ασπίδα εξασφαλίζει άνετη εφαρμογή μεταξύ της μύτης και του πηγουνιού του μωρού και οι μεγάλες οπές επιτρέπουν επιπλέον ροή αέρα και αποτρέπουν τη συσσώρευση υγρασίας, ώστε να αποτρέπεται ο ερεθισμός του δέρματος.

Χωρίς σκόνη και εύκολο στον καθαρισμό: Οι υγιεινές, αντιστατικές ιδιότητες αποτρέπουν την καθίζηση σκόνης και ο μονοκόμματος σχεδιασμός είναι πραγματικά εύκολος στον καθαρισμό.

Ασφαλές στο πλυντήριο πιάτων.

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στον ιστότοπό μας.