• -10%
TOMMEE TIPPEE Πιπίλα Σιλικόνης Ultra Light...

TOMMEE TIPPEE Πιπίλα Σιλικόνης Ultra Light 6-18m 2τμχ

Η πιο ελαφριά πιπίλα που κυκλοφορεί, από μαλακή σιλικόνη ιατρικής διαβάθμισης.

43345101
Σε απόθεμα
8,99 € 9,99 € -10%

 

Η ενστικτώδης δράση του πιπιλίσματος βοηθά στην ηρεμία των μωρών και όλοι οι γονείς γνωρίζουν ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο υπέροχο από ένα ήρεμο, ικανοποιημένο μωρό. Τα μικρά στόματα δεν κρατούν πάντα τις βαριές πιπίλες του μωρού, πράγμα που σημαίνει ότι οι γονείς πρέπει συχνά να αντικαθιστούν την πιπίλα στο στόμα του μωρού τους κάθε λίγα λεπτά.

Η εξαιρετικά ελαφριά πιπίλα σιλικόνης είναι η πιο ελαφριά πιπίλα μας και είναι αρκετά ελαφριά ώστε να παραμένει στο στόμα του μωρού για περισσότερη ώρα, βοηθώντας τα μωρά να παραμείνουν πιο ήρεμα και πιο χαρούμενα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Συνιστούμε να αντικαθιστάτε την πιπίλα κάθε μήνα και πάντα με τα πρώτα σημάδια βλάβης ή αδυναμίας και συνιστούμε να σταματήσετε τη χρήση της πιπίλας όταν το παιδί σας είναι μεγαλύτερο των 36 μηνών.

Αρκετά ελαφρύ ώστε να παραμένει στο στόμα του μωρού για περισσότερο χρόνο, ώστε να μην χρειάζεται να το αντικαθιστάτε κάθε λίγα λεπτά.

Αποδεκτή από το 98% των μωρών, η 100% ιατρικής ποιότητας θηλή σιλικόνης είναι μαλακή και εύκαμπτη αλλά εξαιρετικά ανθεκτική.

Οι υγιεινές, αντιστατικές ιδιότητες βοηθούν στην αποφυγή της καθίζησης της σκόνης σε αυτήν την πιπίλα, ώστε να γνωρίζετε ότι είναι ασφαλές να τη βάζετε στο στόμα του μωρού.

Καθαρίζεται εύκολα είτε σε αποστειρωτή, στο χέρι ή στην επάνω σχάρα του πλυντηρίου πιάτων. Πάντα χωρίς BPA και φθαλικές ενώσεις για την απόλυτη σιγουριά σας.

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στον ιστότοπό μας.