• -15%
Equa BPA Free Beat 2in1

Equa BPA Free Beat 2in1

Το μεγαλύτερο δώρο που έχει κάνει η φύση στον άνθρωπο είναι το νερό.

beat 2in1
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
14,03 € 16,50 € -15%

 

Είναι το πολυτιμότερο αγαθό και δε χαρακτηρίζεται τυχαία πηγή ζωής, καθώς είναι το δεύτερο απαραίτητο συστατικό για τη ζωή μας μετά το οξυγόνο. Είναι υποχρέωση μας απέναντι στα παιδία μας και το περιβάλλον να χρησιμοποιούμε ανακυκλώσιμα υλικά φιλικά προς το περιβάλλον, τα οποία δεν ελευθερώνουν επιβλαβής χημικές ενώσεις όπως  BPA στα παγούρια που χρησιμοποιούν. Η σειρά αυτή είναι φτιαγμένη από πλαστικό της καλύτερης ποιότητας το Estman Tritan, το οποίο είναι ελεύθερο από BPA, BPF και BPS και φιλικό προς το περιβάλλον. Η σειρά Flow είναι η επιτομή του μινιμαλισμού. Αποτελείται από γεωμετρικά σχήματα και μοτίβα που δηλώνουν κίνηση. Απευθύνεται σε γυναίκες που αγαπούν την άσκηση, τη διατροφή και γενικά τη ζωή. Είναι ο πιο πιστός σας σύντροφος σε όλες τις δραστηριότητες σας και όλες τις ώρες της μέρας αφού μπορείτε να απολαύσετε ένα αναζωογονητικό ρόφημα ή ένα χορταστικό και θρεπτικό smoothie.

Τα πλεονεκτήματα  πολλά αφού:

  • Είναι κατασκευασμένο από το καλύτερης ποιότητας υλικό EASTMAN TRITAN Copolyester χωρίς να περιέχει χημικά BPA, BPF και BPS.
  • Μοναδικός και εργονομικός σχεδιασμός αφού συνοδεύεται από δυο καπάκια ένα για να πίνετε νερό και να κουβαλάτε όπου κ αν είστε και ένα για να απολαμβάνετε ένα τονωτικό smoothie, στο σπίτι, στο γυμναστήριο, στο αυτοκίνητο.
  • Εξαιτίας του υλικού κατασκευής του είναι πολύ ανθεκτικό ακόμα και σε πτώσεις και πολύ ελαφρύ για το έχετε πάντα μαζί σας.
  • Το καπάκι στο παγούρι νερού εξασφαλίζει 100% την αποφυγή διαρροών.
  • Παράγεται με βάση τα υψηλά standard της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
  • Έχει χωρητικότητα 800 mL το παγούρι του νερού και 750 mL το παγούρι για τα smoothie.
  • Πλένεται τέλεια και στο πλυντήριο πιάτων χωρίς να χάνει την κρυστάλλινη όψη του και δεν συγκρατεί οσμές.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στον ιστότοπό μας.