SUPER PETIT Σουπλά ζωγραφικής από σιλικόνη / Σετ Jungle

SUPER PETIT Σουπλά ζωγραφικής από σιλικόνη Σετ SHANGHAI

Η ώρα του γεύματος γίνεται super συναρπαστική με τα επαναχρησιμοποιούμενα σουπλά ζωγραφικής από 100% food-grade μαλακή σιλικόνη που έρχονται με 5, απολύτως ασφαλή για τα παιδιά, μαρκαδόρους που σβήνουν απλά με ένα...πανί!!!

SMATSHANGHAI004
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
24,90 €

 

Κάντε την ώρα του γεύματος super συναρπαστική με τα επαναχρησιμοποιούμενα σουπλά ζωγραφικής από 100% food-grade μαλακή σιλικόνη που έρχονται με 5, απολύτως ασφαλή για τα παιδιά, μαρκαδόρους που σβήνουν απλά με ένα...πανί!!!

Το παιδί σας θα διασκεδάσει και θα δημιουργήσει την ώρα του γεύματος (και όχι μόνο!) με τα σουπλά Super Petit, με τα οποία θα ζωγραφίζει και θα σβήνει ξανά και ξανά και θα μπορεί να τα έχει μαζί του όπου και να πάει!

Ο μικρός σας καλλιτέχνης μπορεί να εξασκείται στην ζωγραφική και ταυτόχρονα εξοικονομεί .. χαρτί.

Από την μια πλευρά μπορεί να χρωματίσει το προτυπωμένο σχέδιο, κάθε φορά με διαφορετικό τρόπο και από την πίσω, λευκή, μεριά μπορεί να ζωγραφίσει ότι θέλει.

Το σετ "δένεται" με ένα χρωματιστό περικάρπιο από σιλικόνη σε σχέδιο μάσκας και θα συντροφεύει το μικρό σας Super Petit ήρωα σε κάθε γεύμα.

Τα Super Petit σουπλά είναι ελαστικά και αντικολλητικά και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να προστατέψουν τις επιφάνειες από την φθορά όλων των καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων και την χειροτεχνία.

Μια διασκεδαστική και πρακτική ιδέα για δώρο.

  • Διαστάσεις : 40 x 30 cm
  • Υλικό : 100% food-grade σιλικόνη, μη πορώδη,
  • Bpa & Phthalates FREE
  • 5 dry-erase μαρκαδόρους : πράσινο-πορτοκαλί-μωβ-μπλε-κόκκινο
  • Καθάρισμα: ξεπλύνετε με ζεστό νερό ή τοποθετείστε το στο πάνω ράφι του πλυντηρίου πιάτων
  • Standards: ASTM / EN71-1/En71-2/En71-3

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στον ιστότοπό μας.