BEBESTROM Στρώμα Λίκνου Latex 0013-129

BEBESTROM Στρώμα Λίκνου Latex 0013-129

Στρωματάκι για μικρό κρεβατάκι λίκνο που αποτελείται απο 4 cm Latex.

0013-129
Διαθεσιμότητα από 10 έως 30 ημέρες
75,00 €

 
Latex 4cm (To Latex είναι το πιο φυσικό καουτσούκ που παράγεται από τα καουτσουκόδεντρα στην νοτιαανατολική Ασία. Έχουν γίνει όλα τα απαραίτητα τέστ για να προσφέρει σωστό αερισμό του εσωτερικού του στρώματος χάρη στις πολυάριθμες κυψέλες που διαθέτει. Τα φυσικά του χαρακτηριστικά, η ελαστικότητα και η ευκαμψία του, εγγυάται ένα στρώμα άριστης ποιότητας και κατασκευής.)

Ύφασμα ζακάρ Anti-Acaria καπιτονέ με λευκή βάτα (Για άψογη εμφάνιση και ολοκληρωμένη προστασία του στρώματος. Η επεξεργασία του υφάσματος γίνεται με οικολογικές διαδικασίες.  100% ελληνικό, βελονιασμένο για την εξασφάλιση της φυσικής ελαστικότητας, το σωστό αερισμό του στρώματος και τη διατήρηση της θερμοκρασίας του σώματος. Τα στρώματα είναι το κυριότερο έδαφος για τη γέννηση ζωυφίων. Κατά τη διάρκεια ενός οκτάωρου ύπνου το ανθρώπινο σώμα παράγει μαι σημαντική ποσότητα ιδρώτα, λίπους και νιφάδων δέρματος. Αυτά αποτελούν την ιδανική πηγή τροφής για παράσιτα και μύκητες. Η εταιρεία BEBE STROM προχώρησε στα περισσότερα υφάσματα της, στην ειδική κατά ακάρεων, αποτελεσματική και μακροπρόθεσμη επεξεργασία για υφάσματα στρώματος (anti-acaria) ).

Φερμουάρ, υπάρχει σε όλα τα στρώματα για την εύκολη εξακρίβωση της άριστης ποιότητας των υλικών που έχουν χρησιμοποιηθεί.

Ένα καλό στρώμα δεν βοηθάει μόνο στον καλύτερο ύπνο του μωρού σας αλλά βοηθάει και το σκελετό του να αναπτυχθεί καλύτερα αφού για τα μωρά κατά τους πρώτους μήνες ο ύπνος είναι σημαντικό κομμάτι της ζωή τους.

Για διαστάσεις επικοινωνείστε μαζί μας.

Μέσος χρόνος παράδοσης 10 ημέρες.
Δεν είναι διαθέσιμη η πληρωμή με αντικαταβολή.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στον ιστότοπό μας.